13/6/12

PROSA ERÒTICA ( I )


Em penetra en el moment adequat, ja ha acaronat amb la llengua totes les parts del meu cos. Ha mantés la calma per gaudir sense parar fent-me patir, i fent-me parar. Ho fa per a què després jo ho passe millor, em coneix, sóc quasi salvatge, quasi fera. Cada bes que li done penetra la seua boca amb força, i note el cos com es mou, gemecs que escapen. Sent que li agraden els xicotets mossos a la panxa, s’excita més quasi que jo, no ho puc suportar i necessite tocar-lo, sembla que el temps està humit, parat, no volem acabar. Però ell em recorda, que tot torna a començar, m’excita més la seua veu i els seus ulls mirant-me la boca, més que una penetració constant i rítmica. Arribe al final sense control possible, profunditat dilatada, immesurables auxilis. Sempre acabe jo primer, em costa arribar, però quan ho faig, les sensacions són distintes, lleugeres però que es perllonguen en el temps, repetides però curtes.

El millor dels moviments, són orals, és arribar sense silenci, gemegant-te ferm i posseint-te per a que tu arribes gemegant-me nua i llepant-me la llengua. Aleshores ja em mous i sacses al teu ritme, he tingut temps per respirar una alenada, quasi absurda, però havia d’oxigenar-me, no volia parar.

El ritme de les teues empremtes cap a mi, enfervorida la teua cara, és excitació màxima. Parem, has decidit, jugar amb mi un ratet més, jugar amb tu damunt meu, tornen les besades que passen de tendres a salvatges en el mateix instant que apareixen, nugant les llengües sempre, dins la calor dels cossos. Però vols mirar el plaer que té el meu somriure lleuger, em deixe observar, comences a parlar-me a quatre mans, llepes les paraules que no em deixes dir-te, passen les mans pel temps que mesure amb gemecs damunt l’orella, damunt de tu, i no se quina és la postura però tot entra una altra vegada, tornes a jugar amb mi salvatgement, ritme, ritme, gaudeixc del teu final, encara que m’haguera agradat més dins meu notar el calor intens del teu sexe.

Et deixes caure al meu costat, ens abracem, ens toquem, escoltem els batecs, ritmes diferents, fem silencis, parlem i riem de tonteries, em beses cada vegada que vull dir-te que t’estime, ets força més intel·ligent  que jo, no vols escoltar el que sents, jo solament ho guarde. Em beses tan bé que comence a tocar-te i m’encisa com creixes a la meua mà, em toques també amb els dits suaument, desespere al màxim, no se ben bé la raó, tot torna a començar. 

(Un dels meus propers projectes pot ser siga escriure prosa eròtica, deixe un fragment escrit per a veure que us sembla.)  

4 comentaris:

 1. Ie, Lorena, m'encisa el teu nou projecte (ja t'ho vaig dir). Endavant. Erotisme amb regust de poesia. M'encanta!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Mercè, la teua visita a Xàtiva va provocar una introspecció per gaudir escrivivint eròtica. A poc a poc intentaré bastir amb lletres les sensacions humanes i naturals de qualsevol, sense pors i amb la llibertat que em dona l'escriptura.

   Elimina
 2. Respostes
  1. Gràcies Xelo!! Fins aviat a la presentació del teu llibre!!

   Elimina